tiistai 29. joulukuuta 2015

Chicago

Viime sunnuntaina, ennen joulua, lähdettiin pienelle kahden yön "matkalle" noin kolmen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Chicagoon! Oltiin suunniteltu tota reissua jo syksystä saakka, mut ei jostain syystä vaan oltu saatu aikaseks lähteä. Aluks meidän piti lähteä Thanksgiving lomalla, mutta se peruuntu huonojen säiden vuoksi, ja koska osalle porukasta tuli esteitä. Siirrettiin matka sitten joululoman alkuun:)
Lähdettiin yhdessä mun hostmomin, siskon Gustin, naapureiden, ja meidän vaihtarikavereiden kanssa ajamaan parilla autolla sunnuntai iltapäivällä, ja matka kesti suunnilleen kolme tuntia, koska ruuhkaa ei juurikaan ollu. Majottauduttiin nuorisohostellissa, jok oli tosi kiva (ja super edullinen).

Ekana iltana lähdettiin kävelemään Lincoln park -eläintarhalle, jonne oli ilmainen pääsy, ja koko paikka oli koristeltu kauniilla jouluvaloilla. Ilta oli tosi kaunis, mutta aika viileä..ja tuulinen!




Toisena päivänä mentiin Chicagon Aquariumiin, joka on isoin sisäakvaario koko maailmassa! Mentiin myös shoppailemaan, ja kävelemään kaupungilla :)






Minä, Mary (mom), Gust (sister)





Moe (Japani), minä, Mei (Japani)

Ellen, minä




#coolnessoverload





Kolmantena, eli viimeisenä päivänä mentiin Millenium-parkiin katsomaan "The Big Bean" -patsasta (?), pavun muotosta peilipintaista rauta järkälettä. Käveltiin kaupungilla, shoppailtiin, ja käytiin ihailemassa Chicagoa pilvenpiirtäjien tasolta!


Gust, Mei, Moe, Ellen, Sofia, Lenny (Saksa) ja Samu (Suomi)













Tykkäsin  Chicagosta tosi paljon, tehtiin paljon kivoja asioita, ja säätkin oli tosi kivat. Mulle tuli tästä kaupungista ihan mieleen New York,vähän ehkä pienempi vain. Toivon, että pääsisin tonne vielä joskus uudestaankin! :)

~Sofia























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti