perjantai 13. marraskuuta 2015

Pumpkin patch and carving

Ennen Halloweeniä (kaksi viikkoa sitten....) mentiin naapurien kanssa ostamaan meille kurpitsat Halloweeniä varten! Täällä on siis tapana aina kaivertaa kurpitsoihin naamat, tai jotkut muut kuviot, ja sit laittaa kynttilä sisään että ne loistaa pimeässä! Varsinkin tota kaiverrusta ootin hirveesti, koska en oo sitä ikinä ennen kokeillut. Kurpitsoja myytiin maissipellon vieressä sellasella pienellä farmilla ja niitä oli tosi paljon eri kokosia ja muotosia,  ainakin mulle oli tosi vaikeeta valita sieltä se paras! Pitkän tuumailun jälkeen löydettiin kaikille sieltä hyvät kurpitsat...






 Kun kurpitsat oli löydetty, päästiin kaivertamaan niitä! Malleja oli tosi paljon kaikkia erilaisia, jotku tosi monimutkasia ja jotkut vähän helpompia. Ite päädyin tekemään sellasen pelottavan Halloween naaman :)




Täällä on tosi syksyistä jo, yhtenä päivänä sato vähän luntakin, joka ei kuitenkaan pysyny maassa kauaa. Joulu tulee jo kovaa vauhtia, enkä malta oottaa, koska rakastan joulua yli kaiken! Toisaalta joulu tarkottaa myös mun vaihtovuoden puoliväliä..aika on menny super nopeesti täällä. Ennen joulua on kuitenkin vielä Thanksgiving, joka tulee varmasti olemaan kiva kokemus myös!!


"Haudataan Sofia lehtien alle!"




~Sofia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti