maanantai 12. lokakuuta 2015

Downtown ja Haunted House

Eilen, lauantaina herättiin Gustin kanssa aamulla, ja lähettiin koululle auttamaan musikaalin lavasteiden ja rekvisiitan kanssa. No, kun päästiin koululle, huomattiin ettei siel oo ketään! Soitin mun kaverille Amandalle, joka kerto et se oli peruttu! Koska kyyti oli tietty jo lähtenyt, eikä haluttu mennä vielä kotiin, niin lähdettiin kävelemään kylään päin :)

Käveltiin downtowniin, se on tosi nätti, vähän vanhanaikasen tuntunen pieni kylä. Kierreltiin pikku kaupoissa ja otettiin tietty paljon kivoja kuvia! Oli tosi upee ilma, aurinko paisto, ja taivas oli kirkkaan sininen!


Saman päivän iltana mun kaveri Bailey tuli hakemaan mut, ja lähettiin ajamaan viereiseen kaupunkiin. Mentiin aika isolla kaveriporukalla Haunted Houseen, eli sellaseen "kauhupaikkaan". Se oli sellasella maissipellolla, oli ihan pilkkopimeetä, ja käveltiin sellasta sokkeloa pitkin. Siellä oli ihmisiä pelottelemassa, niiden asut oli ihan aidon näköset!! Varsinkin pimeessä haha! Maissipellon jälkeen oli metsä,  sen jälkeen ajettiin sellasella "autolla" pellolla, ja viimeseksi oli talo. Noissa kaikissa oli siis hirveesti lavasteita, valoja, erikoistehosteita, ja ihmisiä pelottelemassa. En oo oikeesti varmaan ikinä kiljunu noin paljon! XD Kaikesta huolimatta oli ihan sairaan kivaa, oon ilonen et pääsin käymään tollasessa, eihän Suomessa oo tollasia ollenkaan! Haunted housen jälkeen pidettiin vähän pienemmällä porukalla sleepover :)

#squad :)
~Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti