maanantai 12. lokakuuta 2015

Tori, maissisokkelo ja syksy

Tänään sunnuntaina lähdettiin naapurien kanssa ajamaan noin 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevalle torille. Se tori oli sellainen vanhanaikainen tori, siellä sai kokeilla kaikkea kivaa, voin kirnuamista, vuohen lypsämistä, ja maistaa itse tehtyä omenamehua! Ihmiset siellä oli pukeutunu vanhanaikaisiin asuihin, mekkoihin ja esiliinoihin. Paikka oli tosi nätti, ja ilmakin upea! Tehtiin siellä sellaset söpöt tuoksukukkakoristeetkin :) Siellä myytiin myös kaikkia vihanneksia, piirakoita ja muita herkkuja. Erityisesti kurpitsat on jotenkin tosi söpöjä! En malta oottaa että Halloweenina päästään kaivertamaan niitä!!









Meidän tuoksukukkakoristeet :)







Torin jälkeen mentiin käymään tosi vanhalla koululla. Koko rakennus sisälsi vaan yhden huoneen, ja kaikki pulpetit oli tosi söpöjä ja pieniä!




Ennen vanhaan jos käyttäyty huonosti koulussa, joutu nurkkaan istumaan tollanen tötterö päässä XD

Graci ja Sarah, minä ja Rachel :)

Ton jälkeen mentiin Corn Mazelle, eli sellaselle maissipeltosokkelolle! Sieltä piti löytää kolme erilaista kolikkoa, jotka oli piilotettu rasioihin eri puolille sokkeloa. Oli tosi kuuma ilma, ja oltiin ihan uupuneita kun oltiin viiletetty ympäri sokkeloa ainakin tunti haha!







Näkymä meidän kodin kuistilta!

Illalla mentiin ulos naapurin lasten kanssa, lehden on alkanu jo tippuu ja on niin kaunista ulkona :) !





~Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti