lauantai 10. lokakuuta 2015

Homecoming 2015

Noin viikko sitten oli meijän koulun "Homecoming" -viikko. Se on siis sellanen teemaviikko, jossa on joka päivälle teema, jonka mukaan pukeudutaan! Teemat oli:

Maanantai: Music-monday, joka luokka-asteella oli oma musatyyli, meillä senioreilla oli "Early 2000"
Tiistai: Tourist-tuesday, hassuja turisti outfittejä!
Keskiviikko: Dynamic Duo -day, eli siis pukeudutaan kaverin kanssa tunnetuksi kaksikoksi.
Torstai: Muulla koululla Jersey-day, mutta senioreilla Toga-day!!
Perjantai: Spirit-day, pukeuduttiin koulun väreihin, oranssiin, mustaan ja valkoiseen :)

Dynamic Duo! Kaikki koulussa tuntee meijän hostperheen, joten pukeuduttiin niiksi!
Minä ja japanilainen vaihtari Moe.
Minä ja Gust.
Viikko oli tosi kiva, pääs kokemaan sitä aitoa jenkki "school spiritiä"!! Jostain syystä mul on hyviä kuvia vaan keskiviikolta ja perjantailta, muina päivinä en tajunnu ottaa.. Perjantaina oli koulun jälkeen pep-assembly, eli koko koulu kokoontu liikkasaliin, ja siellä oli luokka-asteiden välisiä kisoja, joihin oppilaskunta oli valinnu osallistujat. Kisat oli ihan superhauskoja!! Oli poikien dance-off, Hungry Hippos ihmisillä, huutokisaa, ja ilmapallokisoja. Juniorit voitti koko turnauksen, seniorit kakkosena! Oltiin harjoteltu cheerjoukkueen kanssa stuntti-esitystä jo jonkun aikaa, ja esitettiin se tuolla assemblyssä! Oli superkivaa, ja esitys meni tosi hyvin! Tuntuu et oon kehittyny tosi paljon cheerissä nyt lähiaikoina, oli tosi kiva päästä esiintymäänkiin koko joukkueen kanssa, ja olemaan yksi nousijoista! :) Sannille: spagaattikaan ei oo kaukana enää!! ;)

Ihana ilme XD
 Perjantaina illemmalla oli Homecoming -parade. Paraati oli tosi iso, se kiersi Leslien downtownin kautta koululle, ihmisiä oli tosi paljon katsomassa! Oltiin yhdellä lavalla cheerleadereiden kanssa, tosi kiva kokemus!! Sen jälkeen alko jenkkifutis-peli, siellä oli ihan hirveesti väkee myös! Oli super kylmä kylläkin...celsiuksissa muistaakseni joku 10! Ihan outoo ku joku viikko ennen sitä oli viel 25-30 astetta päivisin?! Oon kyl ilonen et tulee syksy, Halloween ja tietty joulu <3 Pelin väliajalla esiteltiin Homecoming courtin jäsenet, ja heidän joukosta julistettiin Homecoming king ja queen! Mun hyvä kaveri Juliana äänestettiin kuningattareksi, se kyllä todellakin ansaitsi sen! <3 Koulun marssiorkeesteri esiinty myös! Hävittiin toi jefupeli valitettavasti mut ei se mitään :) Pelin jälkeen oli dance koululla :)

Cheer-tiimi <3 Mun nimi on siis toi "Sophia" tuolla...XD



~Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti